ELÄIN.FI

Myydään | Tapahtumat | Kasvattajat | Omistajat | Linkit | Muistola

| | | | | | | | | | | | |

Puuttuiko jokin luokka? Kerro meille!

Hyvä uutinen! Eläin.fi-sivusto ei käytä eikä ole koskaan käyttänyt evästeitä,
eikä talleta tietojasi (paitsi ilmoitustiedot), ei lähetä mainoksia, ei seuraa sinua,
eikä myy tietojasi Facebookille, Googlelle tai millekään muulle :-)

Myydään koira -ilmoitukset
Jätä oma ilmoitus tämän sivun alareunan lomakkeella.
Odota hetki, paljon ilmoja tulossa ...
Tilaa maksuton Pentuposti

MYYDääN AMERIKANKääPIöTERRIERI
Varattavissa amerikankääpiöterrierin pentu!
maailman paras kääpiökoira!
terve, iloinen, viisas ja kiva!

terve, henkisesti tasapainoinen, reipas ja iloinen. Fysiikkaa ainutlaatuinen, pieni mutta vahva. Ei silmä-, polvi-, rakenne- tai sisäelinvikoja.
katso hienot kuvat ja video kotisivuilta https://www.toyfoxkennels.com

rodun luonne on hurjan hyvä. Pieni mutta kestävä, henkisesti vakaa, ei hermoile, ei räksytä, rauhallinen mutta reipas. Näistä pennuista kasvaa aikuisena hienoja lemmikkejä, kavereita ja perheenjäseniä. Täyskasvuisena ovat pieniä mutta vahvoja ja vankkoja.

täysi terveystakuu, eläinlääkärin terveystodistus, mikrosirutettu, rekisteröity, varhaisrokotettu (!), luonnetestattu, parvo-rokotettu ym.

pennun mukana kaikki tarvittava: kantokoppa, tarvikkeet, taluttimet, pannat, kynsileikkurit, hammasharja, madotuslääkkeet, pedit, juoksupöksyt ym ym - aivan kaikki.

huomaa että - varausta ei voi tehdä puhelimitse tai sähköpostitse vaan ennen varausta tulee käydä vähintään kerran kennelissämme tutustumassa rotuun, pennun vanhempiin ja pentuihin.

kysy lisää, soita (illalla), lähetä sähköpostia, käy kotisivuilla ja tule käymään.
esittelemme mielellämme näitä hienoja koiria ja pentuja. Tervetuloa!
suomalainen, pitkään toiminut hyvämaineinen laatukenneli, tervetuloa käymään.
Hinta
09 2247 317 (ilt.)
info@toyfoxkennels.com
Toy Fox Terrier Kennel / Arolantie 48, 03400 Vihti
www.toyfoxkennel.com/

(Tämä on varmistettu ilmoitus)


Myydään
POMERANIAN
Katso kuva tästä
Pomeranian urospentu etsii rakastavaa kotia. Pentu on syntynyt 02.06.20, terve ja reipas poika. Sirutettu ja rokotettu, ei rekisteröity ,suomen passi mukana .
Hinta: 1300
Myyjä Georgi, puh. 0465760349 /Kotka
Ilmoitettu 2020-11-26 16:01:40Myydään
CHIHUAHUA
Myydään pitkäkarvaista chihuahua pentu.pennut ovat syntyneet 13.08.2020 happy fantasy kennelissä tallinnassa. Pennut ovat sirutettuja, rokotettuja, rekisteröidään eestin kennelliittoon ja pennuilla on myös eu-passit joten niiden kanssa pystyy matkustamaan. Pennulla on väära purenta, joten hän ei sovi näyttelyihin. He ovat sosiaalisia ja rohkeita. Pentujen vanhemmat ovat polvet 0/0. Pentujen isä: est, lv, rus, blr j ch, est, lt, lv ch lyupri never be the same again. Pentujen äiti:est j ch happy fantasy chilly pepper (est j ch & est ch helmiäisen peppermint patty x macenvi make my day nahani).
Hinta: 800
Myyjä Inga, puh. +37255695994 /Tallinn
Ilmoitettu 2020-11-26 15:12:14Myydään
KääPIöVILLAKOIRA
Katso kuva tästä
Tulossa kääpiövillakoira/bichon frice mix pentuja.tarkistettuna ,madotettuna, suoritettuna,otan muutaman pennun varauslistalle,suomalaisia koiria hyväluonteinen emä ja isä.
Hinta: 1300
Myyjä Nellii, puh. /Lieto
Ilmoitettu 2020-11-24 06:13:55Myydään
AMERIKANBULLDOGGI
Katso kuva tästä
Myydään tai mieluiten sijoitetaan vajaa 2v vilkas neiti.rotu ei ole skl-rotu eikä siis kennelliiton rekisterissä vaan nkc.hyvin ihmispehmeä ja iloinen tapaus,mutta ainoaksi koiraksi ! soita ja kysy lisää jos en juuri vastaa laita tekstiviesti niin soitan sinulle. 0417227883 .tästä tytöstä ihana perheenjäsen ja harrastuskaveri oikeaan kotiin.asumme hyvinkäällä lähellä jokelaa ja nähtävissä myös emä sekä sisko. Hinta 200-500 riippuen sopimuksesta ja koeaika 1kk.
Hinta: 500
Myyjä Anne, puh. 0417227883 /Hyvinkää
Ilmoitettu 2020-11-19 03:44:02Myydään
CHIHUAHUA
Katso kuva tästä
03.11.2020 syntynyt lk chihuahua urospentu lemmikiksi
Hinta: 500
Myyjä BALTIC DELIGHT, puh. +3725209691 /Tallinn, Estonia
Ilmoitettu 2020-11-19 01:31:13Myydään
CHIHUAHUA
Katso kuva tästä
Pitkäkarvainen chihuahuan poikapentu etsii rakastavaa kotia. sosiaalinen, reipas ja ihmisrakas pikkuinen. On tottunut lapsiin ja sopisi hyvin rakastavaan kotiin lemmikiksi, kaveriksi ja kotikoiraksi. Molemmat vanhemmat ovat sosiaalisia, terveitä ja hyväluonteisia kotikoiria. Pentu luovutetaan asianmukaisesti rokotettuna, madotettuna ja sirutettuna. Mukaan tulee pentupaketti, ohjeita pennun hoidosta, rokotusohjeita ja sopimus pennun kaupasta. vain pysyvään ja hyvään kotiin! pentu ja pennun vanhemmat sijaitsevat tallinnassa. Kun sopiva koti löytyy, on mahdollista neuvotella myös toimitus mahdollisuudesta helsinkiin. lisätietoja voi saada sähköpostitse /puhelimitse.
Hinta:
Myyjä Techichi Maya , puh. +372 53969434 /10316
Ilmoitettu 2020-11-18 11:06:42Myydään
CHIHUAHUA
Katso kuva tästä

Hinta: 500
Myyjä BALTIC DELIGHT, puh. +3725209691 /Tallinn, Estonia
Ilmoitettu 2020-11-17 04:54:56Myydään
AMERIKANSTAFFORDSHIRENTERRIERI
Katso kuva tästä
Professional kennel presents for sale exclusive american staffordshire terrier puppy. Fci pedigree. Born on september 24th.teached to do their natural needs outdoor. Feeded only with raw food. mother -> afina (lt). father -> lbk’s across the pond (usa) both parents are health tested: hd,ed,ncl-a, other genetic tests. Menthal test passed succesfully. pedigree of parents, can be checked on online databases. Puppies have strong bones, correct type and loyal character. Raised with love and care. Puppies are vaccinated, microchiped, with eu vet passport. Sales contract, of course. Very promising puppies for shows and breeding. shipping available -> tallinn, helsinki. please, contact us for more info and pictures: whatsapp -> +371 25648323 email -> hello@knockoutkennel.eu messenger -> m.me/knockoutamstaff
Hinta: 1500
Myyjä Knockout Kennel, puh. +37126959689 /Jurmala
Ilmoitettu 2020-11-15 02:17:28Myydään
RAKISKABULDOG
Katso kuva tästä
Erittäin söpö ja hellä poikabuldogi. Rokotuspassin mikrosiru ajoi matoja pois. Etsitkö huolehtivaa perhettä. Pentu kasvaa perheessämme latviassa, lähdemme matkalle tallinnaan ja voimme tuoda sen 21. Marraskuuta. Voit kirjoittaa minulle whatsappiin
Hinta: 800
Myyjä inga, puh. +37125277398 /Riga
Ilmoitettu 2020-11-14 06:52:18Myydään
SIPERIANHUSKY
Katso kuva tästä
Meille odotetaan syntyvän melkoisen iso pentue marraskuun lopulla, joten muutama pentu riittää myyntiin asti sopivan kodin osuessa kohdalle. pentueen isä on north peak’s cold carlito (fi37532/18). ”troy” on perusterve, eikä sairauksia tai allergioita ole ollut. Lisäksi hän on silmätarkastettu terveäksi, lonkat a/a ja kyynärät 0/0. Selän osalta sp0 sekä ltv0. Troy on käynyt näyttelyissä erinomaisin tuloksin, ja käyttökokeestakin hakenut hyväksytyn tuloksen. Troy juoksee meillä kärkikoirana. troy on oma kasvattamani, ja hänen molemmat vanhemmat on meillä myös tavattavissa. pentueen emä on demidoff kenmare sandance for victory(fi12131/20). ”lisa” on myös perusterve eikä sairauksia tai allergioita ole ollut. Lisa on myös silmätarkastettu terveäksi, lonkat kuvattu a/a ja kyynärät 0/0. Lisa on sekä valko-venäjän että latvian muotovalio ja myöskin hakenut hyväksytyn tuloksen käyttökokeesta. lisa on vanhempaa innisfree-linjaa, ja alunperin venäjän tuonti erinomaisella jälkeläisnäytöllä. Tämä on lisan kolmas ja viimeinen pentue. pennut kasvavat perheemme kesken tottuen kaikkeen arkipäiväiseen elämään lapsiperheessä. Pennut luovutetaan säännöllisesti madotettuina, sirutettuna, rekisteröitynä suomen kennelliittoon ja eläinlääkärin tarkastamina pentupaketin sekä kasvattajan tuen kera. Autan mielelläni alkuun vetoharrastuksen parissa, sekä näyttelyharrastuksen, jos niihin on innokkuutta. pennut etsivät aktiivisia rodun tuntevia lemmikkikoteja, mutta en myy niitä pihakoristeiksi tarhaan unohdettaviksi. yksi pentu on mahdollista sijoittaa aktiiviseen (näyttö tai käyttö) harrastusperheeseen.
Hinta:
Myyjä Carolina, puh. /Porvoo
Ilmoitettu 2020-11-12 06:16:58Myydään
AMERIKANKääPIöTERRIERI
Katso kuva tästä
Varattavissa amerikankääpiöterrierin pentu! maailman paras kääpiökoira! terve, iloinen, viisas ja kiva! terve, henkisesti tasapainoinen, reipas ja iloinen. Fysiikkaa ainutlaatuinen, pieni mutta vahva. Ei silmä-, polvi-, rakenne- tai sisäelinvikoja. katso hienot kuvat ja video kotisivuilta https://www.toyfoxkennels.com rodun luonne on hurjan hyvä. Pieni mutta kestävä, henkisesti vakaa, ei hermoile, ei räksytä, rauhallinen mutta reipas. Näistä pennuista kasvaa aikuisena hienoja lemmikkejä, kavereita ja perheenjäseniä. Täyskasvuisena ovat pieniä mutta vahvoja ja vankkoja. täysi terveystakuu, eläinlääkärin terveystodistus, mikrosirutettu, rekisteröity, varhaisrokotettu (!), luonnetestattu, parvo-rokotettu ym. pennun mukana kaikki tarvittava: kantokoppa, tarvikkeet, taluttimet, pannat, kynsileikkurit, hammasharja, madotuslääkkeet, pedit, juoksupöksyt ym ym - aivan kaikki. huomaa että - varausta ei voi tehdä puhelimitse tai sähköpostitse vaan ennen varausta tulee käydä vähintään kerran kennelissämme tutustumassa rotuun, pennun vanhempiin ja pentuihin. kysy lisää, soita (illalla), lähetä sähköpostia, käy kotisivuilla ja tule käymään. esittelemme mielellämme näitä hienoja koiria ja pentuja. Tervetuloa! suomalainen, pitkään toiminut hyvämaineinen laatukenneli, tervetuloa käymään.
Hinta:
Myyjä Toy Fox Terrier Kennel, puh. 09 2247 317 (ilt.) /Arolantie 48, 03400 Vihti
Ilmoitettu 2020-11-12 01:33:44Myydään
KULTAINENNOUTAJA
Katso kuva tästä
6-vuotias mukava kultainennoutaja narttu etsii hyvää loppuelämän kotia. Ei rekisterikoira. Hyvä luonne. Omakotitalo tms. Olisi kiva, ja vaikka kiltti koirakaverikin. kerrothan sähköpostilla kodistasi heti ensimmäisessä viestissä. Valitsemme kodin tarjolla olevista.
Hinta: 450
Myyjä kultainennoutaja, puh. /Pirkanmaa
Ilmoitettu 2020-11-11 03:21:26Myydään
GORDONINSETTERI
Katso kuva tästä
Gordoninsetterin pentuja odotetaan syntyväksi joulukuun puolivälissä yhdistelmästä https://jalostus.kennelliitto.fi/frmsukutaulu.aspx?reknoi=fi26299/16&reknoe=fi27061/13 . lisätietoja tulevasta pentueesta kerron mielelläni puhelimitse 0400521488 tai sähköpostitse noora.kolari@hotmail.fi.
Hinta:
Myyjä Nooraemk123, puh. 0400521488 /Reijola
Ilmoitettu 2020-11-10 10:19:40Myydään
CHIHUAHUA
Katso kuva tästä
Etsiin koti 4-vuotias pitkäkarvaisen naaras chihuahua. Koira on koulutettu näyttelyissä ja osallistunut jalostukseen, mutta on tällä hetkellä kastroitu. Etsin hänelle rakastavaa perhettä. Hän on läpäissyt viralliset terveystarkastukset. Hän on terve koira, rokotettu säännöllisesti. jos olet kiinnostunut, ole valmis esittelemään itsesi ja potentiaalisen perheesi tarkemmin, koska haluan valita parhaan kodin ja sopivimman perheen.mieluiten perheessä, jossa ei ole lapsia. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.
Hinta:
Myyjä vinzenta temi, puh. +3725061583 /Tallinn
Ilmoitettu 2020-11-07 05:18:46Myydään
CANECORSO
Katso kuva tästä
Cane corson pentuja synt. 13.10.2020, varattavissa yksi narttu ja 2 fawn urospentuja. Vanhemmat ovat terveita hyvän sukutaulun kanssa (täysin alkuperäiset italialaiset linjat), yhdistelmän odotetaan olevan korkeaa laatutasoa. Pennut luovutetaan fci rekisteröityinä, sirutettuna, asianmukaisesti madotettuina ja eläinläärintarkastamina. Luovutus alkaa 10.12.2020
Hinta: 1400
Myyjä Eaglemount, puh. /Viro
Ilmoitettu 2020-10-28 02:54:39Myydään
BULDOG
Katso kuva tästä
Kaunis terve pentu rokotus mikrosirulla europasporit. Matoja ajetaan pois. Asuu ja on syntynyt latviassa. Etsivät eniten huolehtivia omistajia. Koiranpennun toimitus erikseen
Hinta: 800
Myyjä INGA, puh. +37125277398 /RIGA
Ilmoitettu 2020-10-24 22:34:40Myydään
RANSKANBULLDOG
Katso kuva tästä
Kennel myy pennut ranskan bulldogin pentuja myytävänä 27.092020. kaksi tyttöä ja 4 poikaa. molemmat vanhemmat ovat rekisteröityneet fci: hen, he ovat terveitä ja luonteeltaan hyviä. isä: jchlv, jchlt, jchest, chlv, chlt, chest, baltch, chblr, chrus, chrkf pennuilla on rokotukset, siru, fci: n vientipuu ennen uuteen kotiin menemistä.fci / ekl, eläinlääkepassi, myyntisopimus. Pennut muuttavat uuteen kotiin joulukuun alussa. (eläinlääkäri tutkii) lisätietoja kirjoita postitse balticlight(at)yandex.ru
Hinta: 1300
Myyjä Larissa, puh. +37258135183 /Tallinn
Ilmoitettu 2020-10-20 23:40:01Myydään
CHIHUAHUA
Katso kuva tästä
Myytävänä chihuahuan urospentu. Syntynyt 12.08.2020, pitkäkarvainen ja väri blue fawn. Erittäin iloinen ja leikkisä! pennuilla on fci/ekl paperit, export pedigree. Pennut on rokotettu, sirutettu, omaavat eu passin ja osto-myynti sopimukset. Pennun vanhemmilla on tutkittu polvet - pl 0/0. Tarvittaessa voin tuota pennun helsinkiin.
Hinta: 800
Myyjä TVORK`S, puh. /Viro, Tallinna
Ilmoitettu 2020-10-20 05:45:43Myydään
AMERIKANSTAFFORDSHIRENTERRIERI
Katso kuva tästä
We have american staffordshire terrier puppies open for reservation. Born on 10/10/2020 and will be ready to move to new homes in the middle of december 2020. All puppies will be dewormed, microchipped, vaccinated according to age and will come with eu pet passport, lkf/fci pedigree. located in riga, latvia. we speak russian and english.
Hinta: 1000
Myyjä Adell, puh. +37126302920 /Riga, Latvia
Ilmoitettu 2020-10-13 09:10:22Myydään
CHIHUAHUA
Katso kuva tästä
Myydään 28.06.2020 syntynyt pk chihuahua urospentu lemmikiksi. pienikokoinen, puhdasrotuinen, rekisteröity lkf/fci, todella hyväsukuinen, terve ja reipas pentu, joka on tottunut koiriin ja lapsiin. pentu on sirutettu, rokotettu, useaan kertaan madotettu ja rekisteröity fci. Terveystarkastetuista ja näyttelyissä palkituista vanhemmista, jos kiinnostuit pikkuisesta niin, kerron mielelläni lisää, kaikki kysymykset sähköpostitse; chihuahua.tlpt@gmail.com
Hinta: 900
Myyjä Smurff`s Dog, puh. +37256488599 /Tallinna
Ilmoitettu 2020-10-13 00:20:57Myydään
CHIHUAHUA
Katso kuva tästä
Myytävänä chihuahuan pitkäkarvainen narttupentu. Syntynyt 12.08.2020. Pentu on erittäin kaunis ja ja koolta keskikokoinen. Erittäin iloinen ja leikkisä! pennuilla on fci/ekl paperit, export pedigree. Pennut on rokotettu, sirutettu, omaavat eu passin ja osto-myynti sopimukset. Pennun vanhemmilla on tutkittu polvet - pl 0/0. Tarvittaessa voin tuota pennun helsinkiin.
Hinta: 1200
Myyjä TVORK`S, puh. /Viro, Tallinna
Ilmoitettu 2020-10-10 05:58:42Myydään
CHIHUAHUA
Katso kuva tästä
Myytävänä chihuahuan urospentu. Syntynyt 12.08.2020, pitkäkarvainen ja väri blue fawn. Erittäin iloinen ja leikkisä! pennuilla on fci/ekl paperit, export pedigree. Pennut on rokotettu, sirutettu, omaavat eu passin ja osto-myynti sopimukset. Pennun vanhemmilla on tutkittu polvet - pl 0/0. Tarvittaessa voin tuota pennun helsinkiin.
Hinta:
Myyjä TVORK`S, puh. /Viro, Tallinna
Ilmoitettu 2020-10-10 04:53:14Myydään
VENäJäNTOY
02.07.2020syntynyt urospentu suklaa ja tan, pk. 2 x kerta rokotettu, myös rabies,el llääkäri tark, voimassa, siru eu passi. suloinen luonne, rohkea, hampaat 6x 6 saksipurenta, kivekset paikalla. mahdollista lemmikiksi.
Hinta: 500
Myyjä rita, puh. +358465708507 /Tallinna
Ilmoitettu 2020-10-07 06:02:10Myydään
CHIHUAHUA
Katso kuva tästä
Myydään 28.06.2020 syntynyt pk chihuahua urospentu lemmikiksi. pienikokoinen, puhdasrotuinen, rekisteröity lkf/fci, todella hyväsukuinen, terve ja reipas pentu, joka on tottunut koiriin ja lapsiin. pentu on sirutettu, rokotettu, useaan kertaan madotettu ja rekisteröity fci. Terveystarkastetuista ja näyttelyissä palkituista vanhemmista, jos kiinnostuit pikkuisesta niin, kerron mielelläni lisää, kaikki kysymykset sähköpostitse; chihuahua.tlpt@gmail.com
Hinta: 900
Myyjä Smurff`s Dog, puh. +37256488599 /Tallinna
Ilmoitettu 2020-10-05 04:56:04Myydään
CHIHUAHUA
Katso kuva tästä
16.07.2020 syntynyt lühütkarvainen pentue, jossa on vapaana urospentu, kermanvalkoinen väri, pienempi kasvu, kaunis. pentu on tarkastettu, todettu täysin terveiksi ja sirutettu eläinlääkärissä (el.lääkärin todistus) ja madotettu säännöllisesti, sukutaulu (pedigree fci) pentujen isä ja emä ovat terveystutkittuja ja täysin terveitä.
Hinta:
Myyjä vinzenta temi, puh. +3725061583 /Tallinn
Ilmoitettu 2020-10-02 04:03:55Myydään
VENäJäTOY
Myydään 04.02.2020 syntynyt venäjäntoy urospentu. todella sosiaalinen pentu, joka on tottunut koiriin ja lapsiin. pentu on sirutettu, rokotettu, useaan kertaan madotettu ja rekisteröity fci/lkf. Terveystarkastetuista ja näyttelyissä palkituista vanhemmista, isä lv jh, lt jch, est jch, baltic jch, rus jch, belarus jch, lv ch, rus ch. pentu on luonteeltaan reipas ja sosiaalinen. Pentu näyttää tällä hetkellä jalostus- ja näyttelykelpoiselta, hampaat 6/6, normaali purenta molemmat kivekset laskeutuneet, paino 2,2 kg. jos kiinnostuit pikkuisesta niin, kerron mielelläni lisää, kaikki kysymykset sähköpostitse; chihuahua.tlpt@gmail.com
Hinta: 1200
Myyjä Smurff`s Dog, puh. +37256488599 /Tallinna
Ilmoitettu 2020-09-27 09:48:33Myydään
CHIHUAHUA
Katso kuva tästä
Myytävänä chihuahuan urospentu. Syntynyt 12.08.2020, lyhytkarvainen ja väri blue-tan. Pentu on erittäin kaunis ja ja koolta keskikokoinen. Erittäin iloinen ja leikkisä! pennuilla on fci/ekl paperit, export pedigree. Pennut on rokotettu, sirutettu, omaavat eu passin ja osto-myynti sopimukset. Pennun vanhemmilla on tutkittu polvet - pl 0/0. Tarvittaessa voin tuota pennun helsinkiin.
Hinta: 1000
Myyjä TVORK`S, puh. /Viro, Tallinna
Ilmoitettu 2020-09-27 04:56:20Myydään
CHIHUAHUA
Katso kuva tästä
Chihuahua boy for sale. Long-haired, red color. Was born on july 17. Europass, vaccination, chip, sales contract. The price includes delivery to helsinki lancisatam terminal 2.
Hinta: 650
Myyjä Paulen Family, puh. /Tallinn
Ilmoitettu 2020-09-22 07:59:11Myydään
CHIHUAHUA
Katso kuva tästä
Chihuahua boy for sale. Smooth-haired, cream color. Was born on july 8. Europass, vaccination, chip, sales contract. The price includes delivery to helsinki lancisatam terminal 2.
Hinta: 650
Myyjä Paulen Family, puh. /Tallinn
Ilmoitettu 2020-09-22 07:55:49Myydään
CHIHUAHUA
Katso kuva tästä
Myydään chihuahau pitkäkarvainen, poika. Syntynyt 26.07.2020 poika on rekisteröity viron kennelliittoon, tarkastettu, todettu täysin terveiksi ja sirutettu eläinlääkärissä (el.lääkärin todistus) ja madotettu säännöllisesti. Pentujen isä ja emä ovat terveystutkittuja ja täysin terveitä, ja molemmat ovat nähtävissä. Pennut ovat reippaita, aktiivisia ja terveitä. sukutaulu, siru, eurooppalainen passi, rokotukset sisältyvät pentun hintaan. sinä voit kirjoittaa : kitanakitana1234@bk.ru
Hinta:
Myyjä MAMBO SHOW, puh. /Tallinn
Ilmoitettu 2020-09-18 05:59:01Myydään
CHIHUAHUA
Katso kuva tästä
Myytävänä chihuahuan pitkäkarvainen urospentu. Syntynyt 24.07.2020. Pentu on fci/ekl paperit, export pedigree, eu passi. Pentu on sirutettu, madotettu ja saanut kaikki tarvittavat rokotukset, osto-myynti sopimukset. Pentu on lääkärin tarkastettu, terve, koolta keskikokoinen. Erittäin iloinen ja leikkisä ! vanhemmat ovat terveystutkittuja ja terveitä. Lisätietoja, kuvia ja videoita voi kysellä soittamalla tai kirjoittamalla. pentu ja pennun vanhemmat sijaitsevat tallinnassa. Kun sopiva koti löytyy, on mahdollista neuvotella myös toimitus mahdollisuudesta helsinkiin. ei osamaksulla,kiitos.
Hinta: 1000
Myyjä MAGIC SHOW, puh. /Tallinn
Ilmoitettu 2020-09-13 12:21:37Myydään
CHIHUAHUA
Katso kuva tästä
Myytävänä chihuahuan pitkäkarvainen urospentu, harvinainen musta väri. Syntynyt 24.07.2020. Pentu on fci/ekl paperit, export pedigree, eu passi. Pentu on sirutettu, madotettu ja saanut kaikki tarvittavat rokotukset, osto-myynti sopimukset. Pentu on lääkärin tarkastettu, terve, koolta keskikokoinen. Erittäin iloinen ja leikkisä ! vanhemmat ovat terveystutkittuja ja terveitä. Lisätietoja, kuvia ja videoita voi kysellä soittamalla tai kirjoittamalla. pentu ja pennun vanhemmat sijaitsevat tallinnassa. Kun sopiva koti löytyy, on mahdollista neuvotella myös toimitus mahdollisuudesta helsinkiin. ei osamaksulla,kiitos. magicshow@neti.ee
Hinta: 1000
Myyjä MAGIC SHOW, puh. /Tallinn
Ilmoitettu 2020-09-11 03:19:00Myydään
CHIHUAHUA
Katso kuva tästä
Myydään chihuahau pitkäkarvainen, poika. Syntynyt 26.07.2020 poika on rekisteröity viron kennelliittoon, tarkastettu, todettu täysin terveiksi ja sirutettu eläinlääkärissä (el.lääkärin todistus) ja madotettu säännöllisesti. Pentujen isä ja emä ovat terveystutkittuja ja täysin terveitä, ja molemmat ovat nähtävissä. Pennut ovat reippaita, aktiivisia ja terveitä. sukutaulu, siru, eurooppalainen passi, rokotukset sisältyvät pentun hintaan. sinä voit kirjoittaa : kitanakitana1234@bk.ru
Hinta:
Myyjä MAMBO SHOW, puh. /Tallinn
Ilmoitettu 2020-09-10 06:31:36Myydään
CHIHUAHUA
Katso kuva tästä
Myydään chihuahau , girl . Syntynyt 18.07.2020 pennut on rekisteröity viron kennelliittoon, tarkastettu, todettu täysin terveiksi ja sirutettu eläinlääkärissä (el.lääkärin todistus) ja madotettu säännöllisesti. Pentujen isä ja emä ovat terveystutkittuja ja täysin terveitä, ja molemmat ovat nähtävissä. Pennut ovat reippaita, aktiivisia ja terveitä. sukutaulu, siru, eurooppalainen passi, rokotukset sisältyvät pentun hintaan. sinä voit kirjoittaa : kitanakitana1234@bk.ru puhelin +37253456380 ,
Hinta:
Myyjä MAMBO SHOW, puh. /Tallinn
Ilmoitettu 2020-09-02 03:00:53Myydään
CHIHUAHUA
Katso kuva tästä
varattavissa 16.07.2020 syntynyt lühütkarvainen pentue, jossa on vapaana naaraspentu ja urospentu. pennut on rekisteröity viron kennelliittoon, tarkastettu, todettu täysin terveiksi ja sirutettu eläinlääkärissä (el.lääkärin todistus) ja madotettu säännöllisesti. Pentujen isä ja emä ovat terveystutkittuja ja täysin terveitä, ja molemmat ovat nähtävissä. Pennut ovat reippaita, aktiivisia ja terveitä. pentuihin ja vanhempiin voi tutustua kotonamme, missä pennut kasvavat, luovutus tapahtuu aikaisintaan 10 viikon iässä.
Hinta: 1500
Myyjä vinzenta temi, puh. +3725061583 /Tallinn
Ilmoitettu 2020-08-31 12:55:43Myydään
CHIHUAHUA
Katso kuva tästä
Chihuahua -pentu syntyi 27. Kesäkuuta 2020 ja sitä myydään lemmikkieläimenä. todella hyväntuulinen, terve ja ketterä koiran ja lapsen kanssa tottunut koiranpentu. pennulla on europassi, siru ja rokotus hinta: 600
Hinta: 600
Myyjä Nina S., puh. 3725532945 /Tallinn.
Ilmoitettu 2020-08-30 11:55:44Myydään
VILLAKOIRA
Katso kuva tästä
Villakoira , toy (miniatyyri), syntynyt 26.07.2020 .väri punainen, lupaava vanhemmille ,asiakirjat, siru, sukutaulu, europassi, rokotukset , kysymyksiä kitanakitana1234@bk.ru , tai puhelimitse +37253456380
Hinta:
Myyjä MAMBO SHOW, puh. /Tallinn
Ilmoitettu 2020-08-28 06:19:30Myydään
CHIHUAHUA
Katso kuva tästä
villakoira , toy (miniatyyri), syntynyt 26.07.2020 .väri punainen, lupaava vanhemmille ,asiakirjat, siru, sukutaulu, europassi, rokotukset , kysymyksiä kitanakitana1234@bk.ru , tai puhelimitse +37253456380
Hinta:
Myyjä MAMBO SHOW, puh. /Tallinn
Ilmoitettu 2020-08-28 05:39:51Myydään
RANSKANBULDOGGI
Katso kuva tästä
Varattavissa ihanat luovutusikäiset ranskisvauvat. Hyväluonteiset, terveet ja näyttelyissä menestyneet vanhemmat. Erinomainen sukutaulu. Pentujen vanhemmat ovat sydän-,silmä- ja polvitarkastettuja. Pennut luovutetaan rekisteröityinä, siruttetuina, säännöllisesti madotettuina, rokotettuina ja eläinlääkärin tarkastamina. Pienille ilopillereille etsitään yhteistyökykyisiä sijoituskoteja. Pennut kasvavat perheen keskellä ja ovat tottuneet toisiin koiriin. Mukaan lähtee kattava pentupaketti, skl virallinen sopimus ja kokeneen kasvattajan pennun eliniän kestävä tuki. Vain rakastavaan, vastuulliseen ja näyttelyistä kiinnostuneseen kotiin. Lisätietoa pennuista ja koiristamme s-postitse. Jos olet kiinnostunut laita viestiä s-postitse ja kerro millaisen kodin voit tarjota pennulle, missä päin asutte jne. En vastaa pelkkiin hintakyselyihin. Tervetuloa tutustumaan pentuihin, emään ja muihin sukulaisiin. Nähtävillä muutaman sukupolven sukulaisia :)
Hinta:
Myyjä Alliance Plus, puh. /Loviisa
Ilmoitettu 2020-08-28 03:14:20Myydään
CHIHUAHUA
Katso kuva tästä
Chihuahua -pentu syntyi 27. Kesäkuuta 2020 ja sitä myydään lemmikkieläimenä. todella hyväntuulinen, terve ja ketterä koiran ja lapsen kanssa tottunut koiranpentu. pennulla on europassi, siru ja rokotus
Hinta: 500
Myyjä Nina S., puh. 3725532945 /Tallinn.
Ilmoitettu 2020-08-26 11:37:37Myydään
CHIHUAHUA

Hinta:
Myyjä Nina S., puh. 3725532945 /Tallinn.
Ilmoitettu 2020-08-26 11:16:52Myydään
CHIHUAHUA
Katso kuva tästä
Kiire! aivan ihanaluonteinen, aktiivinen kainalovauva etsii uutta kotia hupivarailijan peruutuksen vuoksi. etsinnässä hyvä koti, jossa on aikaa viettää koiran kanssa sillä hän on erittäin ihmisläheinen ja sosiaalinen. Uuden kodin löytymistä toivotaan mahdollisimman kiireesti akuutin muuton ja elämäntilanteen muutoksen vuoksi. poika on syntynyt 18.01.2020. pennun vanhemmat ovat puhdasrotuisia chihuahuoita, mutta pentu ei ole rekisteröity koska on vahinkopentueesta. sirutettu sekä rokotettu ja madotettu, myös eläinlääkärin terveystodistus löytyy. hyvin sosiaalistettu, tulee toimeen muiden lemmikkien kanssa eikä turhia arkaile. lisätietoja soittamalla tai viestillä, kerrothan itsestäsi sekä millaisen kodin voisit tälle suloiselle pojalle tarjota! toivoisin että yhteydenpito jatkuisi myös uudessa kodissa.
Hinta: 750
Myyjä Hanna, puh. 0442677774 /Espoo
Ilmoitettu 2020-08-15 05:52:55Myydään
CHIHUAHUA
Katso kuva tästä
Pitkäkarvainen chihuahuan poikapentu etsii rakastavaa kotia. Ikä 2,5 kk. Pentu on sirutettu, tarkastettu eläinlääkärillä, todettu täysin terveeksi (eläinlääkärin todistus). Pentu on säännöllisesti madotettu. Avoin, tasapainoinen ja reipas luonne. Luovutus on jo käynnissä.mukaan tulee kirjalliset ja yksilöidyt pentuohjeet, sekä kattava pentupakkaus. lisätietoja, kuvia ja videoita voi kysellä soittamalla tai kirjoittamalla. ei osamaksulla. tervetuloa!
Hinta: 750
Myyjä Techichi Maya , puh. +372 53969434 /10316
Ilmoitettu 2020-08-13 00:40:43Myydään
CHIHUAHUA
Katso kuva tästä
Pitkäkarvainen chihuahuan poikapentu etsii rakastavaa kotia. 2,5 kk. sosiaalinen, reipas ja ihmisrakas pikkuinen. On tottunut lapsiin ja sopisi hyvin rakastavaan kotiin lemmikiksi, kaveriksi ja kotikoiraksi. Molemmat vanhemmat ovat sosiaalisia, terveitä ja hyväluonteisia kotikoiria. Pentu luovutetaan asianmukaisesti rokotettuna, madotettuna ja sirutettuna. Mukaan tulee pentupaketti, ohjeita pennun hoidosta, rokotusohjeita ja sopimus pennun kaupasta. vain pysyvään ja hyvään kotiin! pentu ja pennun vanhemmat sijaitsevat tallinnassa. Kun sopiva koti löytyy, on mahdollista neuvotella myös toimitus mahdollisuudesta helsinkiin. lisätietoja voi saada sähköpostitse /puhelimitse.
Hinta: 750
Myyjä Techichi Maya , puh. +372 53969434 /10316
Ilmoitettu 2020-08-13 00:32:49Myydään
CHIHUAHUA
Katso kuva tästä
Myynnissä p/k poikapentu. Ikä 2/5 kk. pentu on sirutettu, tarkastettu eläinlääkärillä, todettu täysin terveeksi (eläinlääkärin todistus). Pentu on säännöllisesti madotettu. Avoin, tasapainoinen ja reipas luonne. Vanhemmat terveitä. Pentuun ja molempiin vanhempiin voi tulla tutustumaan paikan päälle. Luovutus on jo käynnissä.mukaan tulee kirjalliset ja yksilöidyt pentuohjeet, sekä kattava pentupakkaus. lisätietoja, kuvia ja videoita voi kysellä soittamalla tai kirjoittamalla. tervetuloa!
Hinta: 700
Myyjä Techichi Maya , puh. +372 53969434 /10316
Ilmoitettu 2020-08-13 00:24:39Myydään
CHIHUAHUA
Katso kuva tästä
Pitkäkarvainen chihuahuan poikapentu etsii rakastavaa kotia. Ikä 2,5 kk. Sosiaalinen,reipas ja ihmisrakas pikkuinen. On tottunut lapsiin ja sopisi hyvin rakastavaan kotiin lemmikiksi, kaveriksi ja kotikoiraksi.pentu luovutetaan asianmukaisesti rokotettuna, madotettuna ja sirutettuna. Mukaan tulee pentupaketti, ohjeita pennun hoidosta, rokotusohjeita ja sopimus pennun kaupasta. pikkuinen sopisi hyvin rakastavaan perheeseen lemmikiksi, kaveriksi ja kotikoiraksi. lisätietoja voi saada sähköpostitse /puhelimitse. ei osamaksulla, kiitos.
Hinta: 750
Myyjä Techichi Maya , puh. +372 53969434 /10316
Ilmoitettu 2020-08-13 00:06:53Myydään
VENäJäNTOY
Katso kuva tästä
For sale a smooth-haired. boy. Born 15.05.2020. Europass, chip, vaccination , pedigree. Delivery of helsinki, lansisatam.
Hinta: 1000
Myyjä Diana´s Candy, puh. /Tallinn
Ilmoitettu 2020-08-11 10:30:17Myydään
AMSTAFF
Katso kuva tästä
3 tyttöä ja 2 poikaa. Pennut ovat syntyneet 19.7.2020. Pennut luovutetaan aikaisintaan 6.9.2020 7vk ikäisenä eläinlääkärin tarkistamaan ja sirutettuina. Pennut tottuvat perheen keskellä kasvaessaan lapsiin, toisiin koiriin ja hoitotoimenpiteisiin. Mukaansa muksut saavat pentupaketin. Lisätietoja kerromme mielellämme puhelimitse. H. 1000eur
Hinta: 1000
Myyjä Amstaff, puh. 0466202898 /Rovaniemi
Ilmoitettu 2020-07-28 02:55:23Myydään
POMERANIAN
Katso kuva tästä
Myydään 07.05.2020 syntynyt pomeranian urospentu. todella sosiaalinen pentu, joka on tottunut koiriin ja lapsiin. pentu on sirutettu, rokotettu, useaan kertaan madotettu ja rekisteröity fci/lkf. Terveystarkastetuista ja näyttelyissä palkituista vanhemmista, pentu on luonteeltaan reipas ja sosiaalinen. Pentu näyttää tällä hetkellä jalostus- ja näyttelykelpoiselta, hampaat 6/6, normaali purenta molemmat kivekset laskeutuneet. on mahdollisuus tuota pentu helsinkiin jos kiinnostuit pikkuisesta niin, kerron mielelläni lisää, kaikki kysymykset sähköpostitse; chihuahua.tlpt@gmail.com
Hinta: 2000
Myyjä Smurff`s Dog, puh. +37256488599 /Tallinna
Ilmoitettu 2020-07-28 00:17:23Myydään
CAUCASIAN
Katso kuva tästä
Pennut syntyneet 16.5, myydään eläinlääkärin tarkastamana ja sirutettuna. pentueessa 8 urosta ja 2 naarasta. Lisäkuvia erillisestä pyynnöstä. pentujen vanhemmat myös nähtävillä tai no rodun luonteen piirteen tietänette niin ainakin nähtävillä jonkun matkan päästä ???? pennut on madotettu. hinta on kappale hinta. sijainti nurmijärvi, palojoki yhteydenotot mieluummin iltaisin mutta pyrin vastaamaan myös päivisin miten töiltäni ehdin. tutustuthan rotuun jos se ei ole ennestään tuttu. ilmoituksen kuva otettu sadepäivän ulkoilun jälkeen.
Hinta: 650
Myyjä Petri, puh. 0505118443 /Nurmijärvi
Ilmoitettu 2020-07-24 13:06:18


Lisää oma maksuton koira-ilmo tästä -> www.koiratori.com

Katso myös koira-kasvattajien tiedot
Lisää omat kasvattajatietosi tänne tästä linkistä


Liittymällä sähköpostilistalle niin saat viestin muutoksista.

© www.eläin.fi