ELÄIN.FI

Myydään | Tapahtumat | Kasvattajat | Omistajat | Linkit | Muistola

Olet poistamassa tätä ilmoitusta

Ilmoitus numero:6055, jätetty 2017-07-07
Poista tämä ilmoitus

myydään , Sfinx
Ikä 3 vuotta

Hei! Etsimme kissallemme uutta kotia.

Kissan nimi on Frog ja on syntynyt 18. tammikuuta 2014, eli nyt 3-vuotias. Frog on lemmikkitasoinen sfinx, ei siis näyttelytasoinen; vähän on hännässä, tassuissa, naamassa ja korvissa enemmän villamaista karvaa kuin mitä "kuuluisi" olla, mutta tämähän ei näyttelyiden ja kasvatustyön ulkopuolella mitään merkitse!

Frog on kastroitu, säännöllisesti madotettu ja rokotettu sekä eläinlääkärin tarkastama terve kissa. Ei kuitenkaan rekisteröity eikä mikrosirutettu.

Uutta kotia Frog etsii koska se ei viihdy muiden lemmikkiemme kanssa, eli suosittelemme AINOAKSI LEMMIKIKSI! Tullut tyydyttävästi toimeen muiden kissojemme kanssa, mutta paljon tyytyväisempi kun saa olla omistajan silmäterä. Koiria Frog inhoaa. Uudelta omistajalta vaaditaan paljon kärsivällisyyttä ja huumorintajua, sillä Frog on tyypillisen sfinxin tapaan hyvin aktiivinen ja leikkisä ja tylsistyessään huominhakuinen; ääntä lähtee ja tavaroita voi putoilla! Mikäli kuitenkin suhtaudut siihen ymmärtäväisesti ja annat pojalle kaiken huomiosi niin se on hyvin rakastava, karismaattinen ja hauska kissa. Tykkää olla sylissä ja nukkua peiton alla, sekä osallistuu mielellään kaikkiin kodin askareisiin. Eli hieman "tavallista" kissaa aikaavievämpi mutta todella hurmaava!

Frog on meillä tottunut raakaruokaan - kokeilimme aiemmin erilaisia kuiva- ja märkäruokia mutta kaikesta meni maha kuralle, raa'alla kuitenkin pysynyt hyvin terveenä! Se käy hiekkalaatikolla moitteettomasti ja antaa leikata kynnet. Kylvyistä ei juuri pidä mutta niistäkin selviää rähinöittä. Sisäkissa, mutta viihtyy lämpimällä lasitetulla parvekkeella.

Mikäli sinulla olisi tarjota Frogille rakastava loppuelämän koti, ota rohkeasti yhteyttä! Haluamme löytää sille parhaan mahdollisen kodin, joten kerro viestissäsi itsestäsi ja perheestäsi. HINNASTA VOIDAAN NEUVOTELLA!

Asumme Haminassa ja uusi omistaja saisi tulla hakemaan kissan täältä meiltä. Mukaan saa pari paitaa sekä rokotuskortin.

Hinta 400

N. Lavi / Hamina
Puhelin 0403582448
Sposti uuukapatsi@gmail.com


Lähetä ilmoituksen poistovahvistus täyttämällä tämä lomake
Tarkistusnmerkit
Laita tämä numero alimpaan kenttään: IRM


Liittymällä sähköpostilistalle niin saat viestin muutoksista.

© www.eläin.fi