ELÄIN.FI

Myydään | Tapahtumat | Kasvattajat | Omistajat | Linkit | Muistola

Olet poistamassa tätä ilmoitusta

Ilmoitus numero:6278, jätetty 2017-09-27
Poista tämä ilmoitus

myydään , nelivarvaskonna
Ikä 17

Maastamuuton takia joudumme luopumaan konnistamme, jotka ovat asuneet meillä 12 v. Toivomme niille hyvää kotia, huolenpitoa, riittävästi ulkoilua ja sopivassa määrin herkkuja.
Aluksi konnamme viihtyivät yhdessä, mutta iän karttuessa poikakonna Hilli alkoi liikaa häiritä tyttökonna Lilliä, jolloin hankimme niille omat terraariot tarvikkeineen.
Poikakonna Hilli on luonteeltaan utelias, liikkeissään sutjakka ja oikein hyvä kaivamaan. Tämä kannattaa huomioida ulkoaitausta suunniteltaessa. Hillin kuoren pituus ylhäältäpäin katsottuna on 12 cm.
Tyttökonna Lilli on luonteeltaan pidättyväisempi ja kaveriinsa verrattuna laiskempi. Vieraissa käsissä Lilli herkästi äsähtää, mutta tuttujen kanssa Lilli on seurallinen. Naaraskonnien tavoin Lilli on kasvanut selvästi kaveriaan isommaksi ja raskaammaksi, kuoren pituus on hieman alle 14 cm.
Konnat ovat olleet terveitä, kertaalleen yli 10 v sitten jouduimme ne madottamaan.
Näistä konnistamme joudumme nyt siis suruksemme luopumaan. Kummankin konnan mukana tulee terraario, UV-lamppu ja lämpölamppu. Hinta yhdellä konnalla tarvikkeineen on 300. Hinnasta voidaan myös neuvotella, kunhan konnamme saisivat hyvän kodin. Ne voidaan myydä yhdessä tai erikseen.

Hinta 300

Pia / Helsinki
Puhelin
Sposti piahynynen@gmail.com


Lähetä ilmoituksen poistovahvistus täyttämällä tämä lomake
Tarkistusnmerkit
Laita tämä numero alimpaan kenttään: OAP


Liittymällä sähköpostilistalle niin saat viestin muutoksista.

© www.eläin.fi