ELÄIN.FI

Myydään | Tapahtumat | Kasvattajat | Omistajat | Linkit | Muistola

Olet poistamassa tätä ilmoitusta

Ilmoitus numero:6880, jätetty 2020-02-23
Poista tämä ilmoitus

annetaan , Maatiaiskissa
Ikä 2

Parivuotias leikattu tyttökissa etsii uutta kotia - uutta mahdollisuutta. Suloinen tabbyvärityksellinen maalaiskissa. Melkoisen ujo kissa, menee piiloon aina vieraiden tullessa. Kuitenkin myös hellyydenkipeä: aamulla ensimmäisenä ja illalla viimeisenä kaipaa rapsutusta.

Kuitenkin ongelmia sen suhteen, ettei aina löydä laatikolle ja on pissaillut kylppäriin ja matoille. On käytetty lääkärissä, eikä ole mitään fyysistä vikaa. Isossa osassa luulen olevan kissan herkkyyden: ei tykkää kovasti muutoksista ja meillä on uusperheestä johtuen aina erilainen kokoonpano kotona. Ei oikein välitä lapsista. Lisäksi ei tykkää katollisesta tai korkeareunaisesta laatikosta. Ongelma vain on, että meillä on sellainen oltava, koska muuten koira söisi kissan ulosteet.

On myös todella tarkka hiekkamerkin suhteen ja että laatikko on aina puhdas.

Siis perheeseen, jossa on vain aikuisia, eikä koiria. Ei ole koskaan ollut toisten kissojen kanssa, mutta vähän pelkään, ettei tykkäisi kissaseurastakaan.

Toivottavasti löytyy joku, joka on vielä valmis antamaan meidän Killille mahdollisuuden. Suloinen kissa, meidän perhe ei selvästi ole hänelle oikea.

Hinta

JJ / OULU
Puhelin
Sposti mammejo@gmail.com


Lähetä ilmoituksen poistovahvistus täyttämällä tämä lomake
Tarkistusnmerkit
Laita tämä numero alimpaan kenttään: ADW


Liittymällä sähköpostilistalle niin saat viestin muutoksista.

© www.eläin.fi