ELÄIN.FI

Myydään | Tapahtumat | Kasvattajat | Omistajat | Linkit | Muistola

Olet poistamassa tätä ilmoitusta

Ilmoitus numero:9554, jätetty 2022-09-29
Poista tämä ilmoitus

Loppuelämän koteja etsii kolme 23.8.22 syntynyttä chihuahua pentuja.  Kaksi urosta ja yksi narttu. Luovutus 8viikkoisena 19.10 Pennut elävät lapsiperheen keskellä tottuen kodin ääniin sekä muihin koiriin ja ihmisiin.

 Pennut luovutetaan uusiin koteihin. Madotettuina,Sirutettuina sekä eläinlääkärin tarkastamina. Pentujen emä ei ole rekisterissä joten pentuja ei rekisteröidä. Vanhemmat omia koiria joten ovat nähtävillä. Pentuja saa tulla katsomaan ja tutustumaan. Etsimme pennuille roduntuntevia sekä elinikäisiä koteja. Varausmaksu 300e joka vähennetään loppusummasta. Jos ostaja peruu kaupan varausmaksua ei palauteta.  En vastaile S-posteihin. Vain soitot ja ja whatsap viestit huomioidaan.

Puh.0469011877

myydään , Koirat. Chihuahua
Ikä 8vko

Loppuelämän koteja etsii kolme 23.8.22 syntynyttä chihuahua pentuja. Kaksi urosta ja yksi narttu. Luovutus 8viikkoisena 19.10 Pennut elävät lapsiperheen keskellä tottuen kodin ääniin sekä muihin koiriin ja ihmisiin.

Pennut luovutetaan uusiin koteihin. Madotettuina,Sirutettuina sekä eläinlääkärin tarkastamina. Pentujen emä ei ole rekisterissä joten pentuja ei rekisteröidä. Vanhemmat omia koiria joten ovat nähtävillä. Pentuja saa tulla katsomaan ja tutustumaan. Etsimme pennuille roduntuntevia sekä elinikäisiä koteja. Varausmaksu 300e joka vähennetään loppusummasta. Jos ostaja peruu kaupan varausmaksua ei palauteta. En vastaile S-posteihin. Vain soitot ja ja whatsap viestit huomioidaan.

Puh.0469011877

Hinta 1300

Rosita / Oulu
Puhelin 0469011877
Sposti rositalehmus@gmail.com


Lähetä ilmoituksen poistovahvistus täyttämällä tämä lomake
Tarkistusnmerkit
Laita tämä numero alimpaan kenttään: MIO


Liittymällä sähköpostilistalle niin saat viestin muutoksista.

© www.eläin.fi