ELÄIN.FI

Myydään | Tapahtumat | Kasvattajat | Omistajat | Linkit | Muistola

1. TARKISTA, ETTÄ ILMOITUS ON VIRHEETÖN!
Jos on virheitä niin poista tämä ilmoitus ja tee uusi.

Ilmoitus numero:16539, julkaistu yli 5 kk sitten

myydään , Kääpiölupan ja leijonaharjaan sekoitus
Ikä 4v

Myydään haikein mielin 4v leikattu naaraskani. Kani on kääpiölupan ja leijonaharjaan sekoitus. Kani on sisäsiisti ja on elänyt sisätiloissa suurimman osan elämästään. Kani on saanut olla aina vapaana. Eli en myy kania häkkieläimeksi! Kanin on siis oltava vapaana ainakin suurimman osan ajasta (mielellään koko ajan jos vain mahdollista). Tulevalla perheellä on oltava vähintäänkin hyvää tietämystä kanien hoidosta. Aiempi mahdollinen kokemus kaneista on ehdottomasti plussaa. Plussaa myös on, jos sulla on jo itselläsi kani ja haet sille lajitoveria. Jos et tule kanini kanssa lopulta toimeen, voin ottaa kanin itselleni takaisin (sovitun ajan kuluessa).

Kani tykkää rapsutuksista sekä huomiosta. Kani tykkää myös lipitellä ihmisiä :P Kani ei kuitenkaan ole mikään sylikani, mutta sitä pystyy kuitenkin käsittelemään tarvittaessa sylissä. Kani on todella reviiritietoinen sekä utelias luonteeltaan. Mukaan saat halutessasi kaikki kuivikkeet, heinät sekä muutkin kanin ruuat. Kantokoppa tulee luonnollisesti myös mukaan. Mukaan tulee myös 3kpl harjoja, kynsisakset, aitaus, heinäteline, ruoka/vesikuppeja yms.

Ota yhteyttä ja kerro minkälaiseen perheeseen kani pääsisi. Kerron ilomielin myös lisää mun rakkaasta karvakasastani! ❤️

Hinta 50

Jansku / Jyväskylä
Puhelin
Sposti jaksupacsu@gmail.com

2. VALITSE JA MAKSA HALUTTU KESTO
Joko PayPal tai Visa/MasterCard/luottokortti.
Eläin.fi ei saa/näe/talleta maksutietojasi mutta saa varmistettua ilmoittajan yhteystiedot.
Kaikki maksutapahtumat tapahtuvat PayPalin Luottomaksuna.


© www.eläin.fi