ELÄIN.FI

Myydään | Tapahtumat | Kasvattajat | Omistajat | Linkit | Muistola

1. TARKISTA, ETTÄ ILMOITUS ON VIRHEETÖN!
Jos on virheitä niin poista tämä ilmoitus ja tee uusi.

Ilmoitus numero:18850, julkaistu 1.7.2024

myydään , Neitokakadu uros x 2 sekä häkki ja tarvikkeet
Ikä 3

Myydään / Annetaan kaksi n. 3-vuotiasta uros neitokakadua uuteen kotiin. Pojilla on aivan ihanat persoonat ja ne nauttivat lennellä vapaana omassa huoneessaan. He syövät kädeltä ja lähestyvät ihmistä, mutta eivät ole vielä täysin kesyjä. Oikeissa käsissä varmasti kesyyntyvät entisestään. Molemmat ovat kovin uteliaita ja tykkäävät tutkia ympäristöään ja laulella.

Valitettavasti perheeseemme on tulossa uusi pieni tulokas, jonka vuoksi joudumme linnuista luopumaan tilan ja ajanpuutteen lisäksi. Haluamme, että linnuille on tarpeeksi virikettä ja ihmisten seuraa, jota emme pysty tarpeeksi tarjoamaan vauvan saapuessa.

Etsimme linnuille omistajaa, jolla on innostusta ja halua oppia linnuista lemmikkinä tai on jo ehkä aiempaa kokemusta linnuista. Pojat kaipaavat myös tilaa lentää vapaasti.

Linnut myydään ainoastaan yhdessä, sillä ne ovat tottuneet toistensa seuraan. Pojat on ostettu Megaeläimestä reilu 1,5 vuotta sitten. Puolisolleni lintu ei ollut uusi lemmikki, sillä hänellä on ollut myös undulaatti. Lintujen kehitystä on ollut mahtavaa seurata ja heidän kanssaan on ollut todella antoisaa touhuta.

Kerrothan viestissäsi hieman itsestäsi sekä kodista, joka sinulla olisi tarjota linnuille. Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin. Lintuja on myös mahdollista tulla katsomaan ja kuvia saa pyydettäessä.

Lintujen mukana saat häkin, lelut, jäljelle jääneet ruoat, lampun ja muut tarvikkeet. Tarjolla olisi siis mahtava aloituspaketti uudelle omistajalle.

Hinta 200

Laura / Helsinki
Puhelin 0445002874
Sposti laura.vierela@gmail.com

2. VALITSE JA MAKSA HALUTTU KESTO
Joko PayPal tai Visa/MasterCard/luottokortti.
Eläin.fi ei saa/näe/talleta maksutietojasi mutta saa varmistettua ilmoittajan yhteystiedot.
Kaikki maksutapahtumat tapahtuvat PayPalin Luottomaksuna.


© www.eläin.fi